Warmtewisselaar voor stal Stephan Pol te Otterlo

Warmtewisselaar

Stefan Pol heeft in de zomer van 2020 gekozen voor een Airhouse warmtewisselaar van Beekamp BV voor zijn nieuw gebouwde stal. In de stal zijn twee volière rijen geplaatst van de firma Chore-Time. De stal in gebouwd volgens het drie sterren beter leven keurmerk.

Mestdroging

De opgewarmde lucht wordt vanuit de wisselaar via een koof op het dak naar de mestbandbeluchting van Chore-Time gebracht. De lucht wordt vanuit de koof op drie plekken de beluchtingskoker ingebracht. Dit om een zo goed mogelijke luchtverdeling te krijgen bij een zo laag mogelijk druk.

Stofzuiger

De uitgaande stallucht wordt gefilterd d.m.v. een trommelfilter met filterdoek voordat deze de wisselaar in gaat. Op dit filterdoek is een stofzuigersysteem geplaatst welke het doek schoon maakt en de efficiëntie van de wisselaar hoog houdt.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.