Optimalisatie warmtewisselaar

In september is een roterend filter bij pluimveeopfokbedrijf van Elp in Staphorst geïnstalleerd. Er is hier aangesloten op een bestaande warmtewisselaar van een andere warmtewisselaar leverancier. Het project is aangestuurd door Techniekgroep van Heerdt.

Roterend trommel filter

De werking van de warmtewisselaar is geoptimaliseerd. Op deze manier wordt in de toekomst stof beter afgevangen én blijft de warmtewisselaar schoon. Daarmee wordt het schoonmaken van de wisselaar sneller en effectiever. Dit zal vervolgens leiden tot een hoger en constanter rendement.

Airhouse warmtewisselaar

Onze warmtewisselaars zorgen voor een complete warmtebeheersing. De warmte stallucht wordt door de unit afgevoerd en de thermische efficiëntie zorgt ervoor dat de verse buitenlucht wordt verwarmd. Deze voorverwarmde verse buitenlucht wordt de stal ingeblazen, waardoor u flink op uw stookkosten kunt besparen.

Beter stalklimaat

Wilt u het stalklimaat in uw stal verbeteren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.