Wisselaar en mestbandbeluchting in Nijkerk

In november 2020 is er een airhouse warmtewisselaar en mestbandbeluchting geplaatst bij het pluimveebedrijf van familie Ramshorst in Nijkerk.

Warmtewisselaar

De vrijstaande warmtewisselaar zorgt voor de verwarming van de stal d.m.v. een groot CV verwarmingsblok incl. ketels. Via een recirculatiesysteem wordt de stal verwarmd en in de loop van de ronde wordt er steeds meer verse buitenlucht bij gemengd via het wisselaar pakket.

Mestbandbeluchting

De opgewarmde lucht wordt vanuit de wisselaar via een koop op het dak naar de mestbandbeluchting gebracht. Vanuit de koof wordt de lucht op verschillende plekken de beluchtingskoker ingebracht. Dit zorgt voor een betere luchtverdeling in de stal.

Meer weten?

Wij willen je graag helpen om uw stalklimaat te verbeteren. Heb je interesse of vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Tot snel!

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.