Overname bedrijf

Sinds 1 mei 2019 zijn alle zaken m.b.t. de warmtewisselaars overgedaan van het bedrijf ‘Van de Glind Regeltechniek & Ventilatie’ onder leiding van Marius van de Glind naar Beekamp B.V.

Marius heeft afstand gedaan van zijn werkzaamheden rondom de verkoop van warmtewisselaars en bijbehorende onderdelen. Op technisch en ventilatie vlak zal hij ons blijven ondersteunen. Hierdoor zal zijn vergaarde kennis en ervaring verder gebruikt en ontwikkeld worden in ons bedrijf.

Onderhoud en service

Deze werkzaamheden, denk hierbij o.a. aan nieuwbouw, onderhoud en service is door de Beekamp B.V. overgenomen. Marius blijft (aan de zijlijn) betrokken bij ons bedrijf en zaken uit het verleden zullen wij zo goed mogelijk overnemen.

Beekamp B.V. ziet uit naar een prettige samenwerking en gaat hard aan de slag om te kunnen voorzien in uw behoeftes rondom de warmtewisselaars voor agrarische & pluimvee stallen.

Wij gaan ons sterk maken om producten op de markt te zetten welke voorop lopen in de zaken: duurzaamheid, onderhoudsarme producten, effici├źntie en bedrijfs- toepasbaarheid.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.