Overname Van de Glind

In mei 2019 is de Beekamp B.V. opgericht, dit naar aanleiding van een overname van alle kennis en kunde rondom de warmtewisselaars vanuit het bedrijf ‘Van de Glind regeltechniek & elektra’ onder de leiding van Marius van de Glind.

De gezichten achter Beekamp B.V. zijn René Beek en Harold Kampert.

Ervaring vanuit de praktijk

René Beek is zelf ook kippenboer van een innovatieve beter leven drie sterren leghennen stal , bij wie verantwoord en milieubewust boeren erg belangrijk is. Nu een warmtewisselaar bijdraagt aan minder energieverbruik, efficiënter produceren en een beter eindproduct, is dit werk op zijn lijf geschreven. Daarnaast monteert hij o.a. dak- en wandbeplating bij zijn bedrijf Beek Montage B.V., wat hem samen met Beekamp B.V. veel uitdaging en voldoening geeft. Met zijn bedrijf Beek Deuren B.V. levert hij agrarische- en industriële deuren voor uiteenlopende projecten.

Creatieve en technische oplossingen

Harold Kampert houdt van creatieve oplossingen. Tijdens zijn opleiding HBO werktuigbouwkunde is hij zijn bedrijf HaroldsDesign gestart. Binnen HaroldsDesign levert hij technische dienstverleningen en maakt hij maatwerk producten. Daarbij weet hij veel van de productietechnieken en ontwikkelingen in de agrarische en industriële sector. Daarom is een innovatief bedrijf als Beekamp B.V. voor hem zeker een verrijking. Een goede vriendschap, een gezamenlijke passie en allebei een nuchter boerenverstand zorgt voor de ideale samenwerking.

Wij leveren kwaliteitsproducten om het klimaat van uw agrarische bedrijf te helpen verbeteren. Dit in de vorm van onder andere warmtewisselaars, kadaverkoelingen, (fijn)stof filters en meer.

Kijk gerust rond op onze site. Ben u benieuwd naar onze oplossingen? Stuur dan een bericht via de contactpagina of bel ons. Wellicht kunnen we iets voor u betekenen!

René Beek

pluimvee specialist & verkoop
rene@beekamp.nl

Harold Kampert

ontwikkeling & productie
harold@beekamp.nl

Caroline Bakelaar

administratie administratie@beekamp.nl

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.