De afgelopen tijd zijn we veel in Voorthuizen te vinden. We zijn druk bezig met de realisatie van een inpandige warmtewisselaar met verwarming en recirculatie. Bekijk de foto’s voor de huidige stand van zaken.

Inpandige warmtewisselaar

In de stal is een inpandige warmtewisselaar geplaatst. De wisselaar zorgt voor een complete klimaatbeheersing in de stal. De warme stallucht wordt afgevoerd en de verse buitenlucht wordt vervolgens weer de stal ingeblazen. Op deze manier wordt de verse lucht niet vermengd met de de uitgaande stallucht. Dit voorkomt temperatuurschommelingen en ziektes in de stal.

In een vroeg stadium van de bouw van de stal, wordt de warmtewisselaar door ons bevestigd. De wisselaar is gemakkelijk te bereiken door middel van een ladder die bevestigd is aan de warmtewisselaar.

Stalklimaat verbeteren?

Wij willen je graag helpen om jouw stalklimaat te verbeteren. Heb je interesse of vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Heeft u interesse gekregen in een van onze producten of wilt u graag informatie voor uw verbouwproject, renovatieproject of nieuw te bouwen stal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.